Fém péniszketrecek

Fém péniszketrecek vagy pénisz lakatok, szexuális eszközök, amelyeket leggyakrabban BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) játékok során használnak. A péniszketrecek kifejezetten a pénisz és a herezacskó fizikai korlátozására és ellenőrzésére szolgálnak. Megakadályozzák az alárendelt fél (szub) szexuális aktivitását. A fém péniszketrecek nagyban hozzájárulnak a szexuális izgalom és kikötözés aspektusaihoz.

A fém péniszketrecek a legerősebbek és legszilárdabbak az erényövek között. Általában rozsdamentes acélból készülnek, ami igen tartós és higiénikus. A péniszketrecek általában egy heregyűrűből valamint egy a péniszt körül ölelő, bezáró kalitkából állnak. A heregyűrű a pénisz ketrecre csúsztatható, csatolható majd a két elemet lakattal, mini zárral vagy plombával lehet egymáshoz rögzíteni. Izgalmas játék ha a kulcsot a párod veszi magához.

A fém péniszketrecek lehetőséget adnak a domináns fél számára, hogy a szub szexuális vágyait kontroll alá vonja. A péniszketrec megakadályozza a merevedést és minden hozzá tartozó szexuális tevékenységeket. A fém péniszketrecek a legszilárdabbak így ha nem a megfelelő méretet választod könnyen fájdalmat vagy sérülést okozhat. A megfelelő méretű pénisz kalitka és heregyűrű kiválasztása kulcsfontosságú a kényelem és a biztonság szempontjából.

Aktív szűrők