Üveg dildók

Sokoldalúság és elegancia

Minden üveg dildó egy igazi műalkotás, nem csak funkcionális, de esztétikai élményt is kínál. Az üveg gyártási tulajdonságaiból adódóan millió és egyben mindig különböző formában és stílusban készülhetnek az üveg dildók. Különleges esetekben kézműves munkával is legyártható egy üveg dildó.

Az üveg dildók általában erős üvegből készülnek, így törésállóak és igen tartósak. Az üveg dildók felületet sima (nem porózus), így hipoallergén és ezáltal bőrbarát. Nagyon egyszerűen tisztítható és sterilizálható is. Mindezek mellett kompatibilis minden típusú síkosítóval így használata biztonságos és kényelmes. Az üveg dildók gyártásakor a tartósságot szem előtt tartják, de ajánljuk, hogy rendszeresen ellenőrizzétek az üveg dildókat esetleges repedések és sérüléseket keresve.

Az üveg kiváló hővezető képességét kihasználva játszhatsz a hideg-meleg nyújtotta borzongató érzésekkel. Hűvösebb helyen akár hűtőben test hőmérséklet alá hűtve vagy meleg vízben kicsit forróbbá varázsolhatod, így új dimenziókat nyithatsz meg párodnál.

Az üveg dildók kombinálják a szépséget a funkcionalitással, így igazán különleges élményt nyújthatnak. Tökéletes választás, ha egy különleges és kifinomult intim játékot kerestek.

Aktív szűrők